15 de febrer 2009

El musical «La botiga dels horrors», al teatre de Sant Joan de les Abadesses


www.vilaweb.cat
13 de febrer de 2009

JORDI CASAS.
Sant Joan de les Abadesses

Un detall del cartell de la Botiga dels Horrors.
Foto: EL PUNT

La Secció Artística Teatral SAT, de Sant Joan de les Abadesses, representa avui i demà (Teatre Centre, a les 22.30 i a les 18.00, respectivament) el musical La botiga dels horrors , un dels més famosos del gènere a tot el món i que es basa en la pel·lícula homònima, de Roger Corman, del 1960. Aquest musical es va estrenar l'any 1982 amb partitura d'Alan Menen i les lletres d'Howard Ashman, i l'any 1986 es va estrenar la pel·lícula del musical. La direcció de la producció del musical del SAT és de Josep Garriga; la musical, de Marcel Miquel; la del vestuari, de Maria Cullell, i l'escènica, de Blanca López, i hi intervenen una vintena d'actors i actrius. La història s'ambienta en una floristeria del port de Nova York, en què els qui la regenten viuen en la misèria fins que n'arriben a sortir gràcies a la popularitat que els dóna una planta carnívora que fins i tot canta. Per alimentar-la, però, han de sortir al carrer a buscar-li víctimes.

La SAT-Teatre ha representat diversos musicals durant els darrers anys; obres tan conegudes com ara Els Miserables , Martin Guerre , Cats o Jesucrist Superstar , amb un notable èxit de públic i de crítica.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...