22 de febrer 2009

El concurs de Teatre de Pineda s'acosta a la recta final

http://diarimaresme.com
20 de febrer de 2009

"Almenys no és Nadal" de Carles Alberola, és el títol de l'obra que es representarà el proper diumenge 22 de gener, a les 6 de la tarda, en el 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar.

Representació

La representació anirà a càrrec del Foment Hortenc de Barcelona, amb tres actrius i un actor, sota la direcció de Jordi Ibáñez. Inicialment, aquesta obra no estava programada en el concurs doncs participa en substitució de la representació del "Rei Lear", a càrrec d'Arcs Estudi Teatre de Taradell, que es va haver d'anul·lar a causa d'un accident que va patir el seu protagonista principal.

Èxit

La 30ª edició del Concurs de Teatre està essent fins el moment un èxit, tant pel que fa al nivell general de les obres que s'han pogut veure, com per l'assistència de públic que ha omplert la sala gairebé cada setmana.

L'obra

"Almenys no és Nadal" és una reflexió sobre la vellesa, ambientada en una Residència per a "gent gran". Dues dones, la Sofia i l’Encarna, comparteixen habitació i passen els dies fent-se companyia i encarant-se a la proximitat de la mort. L'obra intercala moments d'humor i tendresa amb d'altres de més dolorosos.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...