15 de febrer 2009

Dreams Teatre ofereix una nova lectura del clàssic 'La Caputxeta Vermella'


www.capgros.com
14 de febrer de 2009

L'obra es representa aquest diumenge al Monumental en el marc de la programació de La Xarxa

per V. B
La Caputxeta i el llop

Una nova versió d’un dels contes més populars de tots els temps, ple de cançons, humor i moltes sorpreses per al públic infantil. Així es presenta La Caputxeta Vermella, segons la lectura que en farà la companyia Dreams Teatre aquest diumenge, dia 15, al Teatre Monumental. La companyia barcelonina, especialitzada en teatre familiar, revisita el conte recollit per Charles Perrault i posteriorment pels germans Grimm, que ha esdevingut tota una una icona de la cultura popular que, una generació darrere l’altra, ha servit per prevenir a les nenes de les trobades amb desconeguts.

Julià Farràs i Roser Contreras, director i guionista del muntatge respectivament, han intentat donar una visió diferent del conte, capa´de fer conviure harmònicament persones i animals, potenciant tots els personatges i fent-los més propers a la realitat quotidiana, mostrant-ne les virtuts i defectes i, en definitiva, convertint-los en més humans. L’obra també compta amb un posada en escena molt visual i atractiva, punts d’humor i moments de complicitat amb el món adult, per fer entrar en la història als més petits i als grans que els acompanyen a veure la representació. La Caputxeta Vermella es representa a Mataró de la mà de la programació de la Fundació Xarxa d’espectacles infantils i juvenils, que ja ha comptat en altres ocasions amb la propostes de Dreams Teatre. Carme Andrés, Álvaro Duran, Bernat Castellvell, Gemma Egea i Julià Farràs formen el repartiment.

Diumenge, dia 15. A les 6 de la tarda al teatre Monumental. Preu: 5 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...