24 de febrer 2009

'Fins que la mort ens separi' torna al Tantarantana

www.lamalla.cat
17 de febrer de 2009

La comèdia es pot veure fins el 15 de març amb la substitució de Quim Dalmau per Roger Pera

JOSE SOLER

Després que Roger Pera abandonés el repartiment de Fins que la mort ens separi, que es representa al Tantarantana des de finals de gener, el muntatge torna a partir d'aquest dimarts amb la incorporació de l'actor Quim Dalmau, en substitució de Pera. Dirigida per Antonio Simón, aquesta comèdia de Rémi de Vos (comediògraf francès de moda) s'articula al voltant del funeral de l'àvia i el retorn del net (Quim Dalmau) a casa. Allà es retroba amb la mare i amb una ex novia que prova de recuperar-lo. La por a créixer i la dificultat d'assumir compromisos pugen a escena acompanyats de rialles. El repartiment es completa amb Alícia González Laá, Teresa Urroz. lamalla.cat sorteja sis entrades dobles per a la representació del 25 de febrer (21h). Per participar en aquest sorteig cal enviar un correu electrònic a l'adreça participa@lamalla.cat, indicant a l'assumpte "Fins que la mort ens separi!". Al missatge s'ha d'especificar: Nom, DNI i Telèfon de contacte. El termini finalitza el 23 de febrer. El dimarts 24 de febrer publicarem el noms dels guanyadors.

La tornada a casa després d'un llarg període del fill pròdig desencadena un torrent de sentiments contradictoris. El dramaturg francès Rémi de Vos (un dels autors contemporanis de moda a França) passa pel filtre de la comèdia aquesta situació en la peça que reestrena el Teatre Tantarantana després de l'abandonament de l'actor protagonista, Roger Pera, per dedicar-se en cos i ànima a la sèrie televisiva 13 an ys i un dia a TV3.

Ara és Quim Dalmau qui protagonitza aquest jove en la trentena que no es vol fer gran ni assumir cap de les responsabilitats que comença a marcar-li l'edat. Els retrets i les dificultats d'un retrobament familiar que no es produeix des de fa una dècada es posen en joc arran de la mort de l'àvia i els funerals que es produeixen i als quals assisteix el fill. Allà tornarà a veure una mare que l'empeny cap a una vida seriosa i una ex parella que el vol tornar a pescar.

Fins que la mort ens separies pot veure entre aquest dimarts 17 de febrer i el 15 de febrer al Teatre Tantarantana de Barcelona. Es pot veure de dimecres a dissabte a les 21h i els diumenges a les 19h. El preu de l'entrada es de 14 euros (dimecres i dijous) i de 16 euros la resta de dies.

Sorteig d'entrades
lamalla.cat sorteja sis entrades dobles per a la representació del 25 de febrer (a les 21h). Per participar en aquest sorteig cal enviar un correu electrònic a l'adreça participa@lamalla.cat, indicant a l'assumpte "Fins que la mort ens separi". Al missatge s'ha d'especificar: Nom, DNI i Telèfon de contacte. El termini finalitza el 23 de febrer. El dimarts 24 de febrer publicarem el noms dels guanyadors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...