23 de juliol 2011

Èxit de l’actuació d’Ángel Pavlovski a Calella



El Pla dels Encants de Calella va acollir els passats dies 15 i 16 de juliol, a la nit, dues actuacions del polifacètic actor i director de teatre Ángel Pavlovski.
Èxit de públic
Marcel Pla, propietari de l’establiment calellenc, ha explicat a Diari Maresme que les dues funcions van registrar un “ple absolut”. El Pla dels Encants va acollir en total unes 200 persones de públic, en “una experiència magnífica i on tothom va sortir feliç”, ha dit. Cal destacar que el local no va poder acollir totes les persones que volien veure l’espectacle. “Vàrem obrir una llista d’espera d’entre 20 a 30 persones que finalment no el van poder veure”, ha apuntat.
L’actuació

Per altra banda, segons explica Marcel Pla, l’artista va fer un “excel•lent monòleg” on, seguint un guió previ, va donar pas a la seva gran capacitat d’improvisació. L’artista, que també va mostrar la seva satisfacció pels dos dies d’actuació a Calella, li va comentar que s’ho havia passat “molt bé” i que “pensa tornar més endavant”.
50 anys de carrera
L’any passat, Ángel Pavlovski va celebrar mig segle de carrera artística i va rebre la medalla d’or al Mèrit en les Belles Arts de mans dels prínceps d’Astúries, a Jerez de la Frontera.
Àlbum del fotògraf malgratenc Vicens Tomàs


publicat per
Foto: Vicens Tomàs
http://diarimaresme.com
18 de juliol de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...