27 de juliol 2011

ASSAIG OBERT DEL NOU ESPECTACLE DE PLANETA 15 A TÀRREGA

El públic podrà ser un espectador privilegiat del procés creatiu de la producció La Bola d’Or

Un dels grans avantatges que ofereix el Programa de Suport a la Creació 2011 que impulsa FiraTàrrega és que l’estada a Tàrrega de diferents companyies per crear les seves noves produccions facilita que el públic més proper té el privilegi d’assistir a diferents assajos oberts que ofereixen aquestes companyies.

En aquest sentit, aquest dijous, 28 de juliol a les 21,30 hores a l’Espai El Molí del Talladell, la companyia de teatre sensorial Planeta 15 oferirà un assaig obert al públic de l’espectacle, La Bola d’Or, que està creant a Tàrrega a través dels Laboratoris de Creació de la Fira. Una iniciativa que és avantatjosa tant per a la companyia, com per al públic i els programadors.

La companyia té l’oportunitat de crear les seves noves produccions gaudint de les diferents infraestructures que posa la Fira al seu servei. Alhora, té la possibilitat de testar l’espectacle que està creant davant de públic i programadors abans de la seva estrena. Per al públic i per als programadors, a la vegada, també és una oportunitat única d’assistir al procés creatiu d’un nou espectacle i gaudir, de forma lliure i gratuïta, d’unes produccions que poden variar segons quines siguin les seves impressions. És a dir, com que l’espectacle està en procés i encara no està tancat, les opinions d’aquest públic són importants per a la companyia.

La Bola d’Or s’estrenarà en el marc de la Programació Oficial de FiraTàrrega 2011 (del 8 a l’11 de setembre), però tothom que vulgui ja en podrà veure un primer tast aquest dijous. Per reservar l’accés a aquest assaig s’ha de trucar al telèfon de la Fira 973310854 de les 09:00 a les 14 hores.

publicat per
www.firatarrega.cat
27 de juliol de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...