01 de juliol 2011

SATISFETS AMB LA QUALITAT TEATRAL I MUSICAL EN EL PRIMER CAP DE SETMANA DE REPRESENTACIONS D´"OLIVER TWIST"

Valoració positiva del musical Oliver Twist, una adaptació que ha fet l'Escola Municipal de Música d'Olesa del conte de Charles Dickens. Les primeres representacions s'han fet aquest cap de setmana al casal i des de l'organització s'han mostrat satisfets sobretot de la gran qualitat tant teatral com musical de l'espectacle.

El director de l'Escola Municipal de Música, Carles Farràs, ha manifestat la seva satisfacció després de les dues representacions així com l'assaig general. Per Farràs el nivell tant teatral com musical ha estat òptim.

El director de l'escola de música municipal ha explicat que s'ha escollit el Casal perquè així es poden fer diverses representacions. Concretament d'Oliver Twist es faran 5. Dues s'han fet aquest cap de setmana i les 3 restants en el marc de la Festa Major. En Carles Farràs ha aprofitat per recomanar l'espectacle, sobretot perquè té molta qualitat.

L'AMPA de l'escola municipal de música participa activament en el musical Oliver Twist, prenent part del cor del musical. Ho explica Carles Farràs que ha remarcat que hi participen activament a totes les activitats que l'escola proposa.

El director musical de l'espectacle és Manel Ruiz i el director teatral en Xavi Povill. Les properes representacions seran divendres 24 juny i dissabte 25 a dos quarts de deu de la nit i diumenge 26 de juny a les 7 de la tarda. Les representacions es fan al Casal i el preu de les entrades és de 8 euros.

publicat per
(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta't al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk
Prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta informació sense citar la font.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...