24 de juliol 2011

'Salvem les balenes…I el meu matrimoni què?', comèdia lleugera per Santes


L’obra creada i dirigida per Ivan Campillo es representarà aquest diumenge al Teatre Monumental

L’escenari del Teatre Monumental rebrà el dia 24 de juliol la obra de teatre “Salvem les balenes…I el meu matrimoni què?” provinent de la companyia “Apunta Teatre” i creada i dirigida per Ivan Campillo. La història narra la vida entre un jove matrimoni sense fills, l’Anna (Laura Sancho) i en Lluís (Ramón Rodino), on la convivència els ha fet perdre la màgia del principi. El problema és que cada un d’ells ho veu de manera oposada, en Lluís és feliç amb la vida que té, mentre que l’Anna veu que el seu matrimoni comença a patir un greu problema i a plantejar-se si el fet de tenir un fill podria canviar l’estat de la seva relació.

En aquesta situació de parella apareix Carme (Carme Contreras) la mare de l’Anna obsessionada en ser avia fins al punt de ser capaç de contractar un stripper interpretat per Joan Sureda i que durant el dia es dedica a ser tècnic en persianes. El personatge que interpreta Carme Contreras és l’encarregat de despertar la majoria de rialles del públic amb el seu paper de mare pesada que s’interposa en la relació de la seva filla. El títol de l’obra fa una referència als problemes quotidians que s’entossudeixen en solucionar deixant de banda altres problemes més importants.

Diumenge, dia 24. A les 7 de la tarda al teatre Monumental

publicat per
N. Ferreres
www.capgros.com
24 de juliol de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...