27 de maig 2006

El segon equip de la UE Mataró pot pujar a 1a Catalana

cap gros
26 de maig de 2006


La UE Mataró B, després de guanyar el partit d’anada de la fase d’ascens a 1a Catalana a la pista de l’Ecoverd Almeda de Cornellà per 73-77, ho té tot de cara per assolir l’ascens a 1a Catalana masculina. Aquest dissabte es disputa a la Gàbia el partit de tornada, a les 2/4 de 6 de la tarda, i l’equip unionista pot celebrar un ascens si aprofita els quatre punts de renda de la setmana passada.
Els dos primers de cada grup de 2a ja han pujat a 1a Catalana directament –un d’ells és l’Argentona–, i ara s’enfronten els tercers de cada grup per veure quins dos equips els acompanyen. Sembla ser que poden acabar pujant més de deu equips, però de moment s’ha de passar aquesta eliminatòria per assegurar l’ascens. En cas de passar es disputarà una altra eliminatòria contra el guanyador de l’altra, per establir un ordre!. Final a quatre de l’infantil femení al Palau L’infantil femení de la UE Mataró juga aquest cap de setmana al Palau Josep Mora la final a quatre del Campionat de Catalunya de nivell A-1. Ahir divendres van jugar amb el Terrassa, avui dissabte s’enfronten al GEiEG a les 7 de la tarda i diumenge juguen contra el Solsona Torelló a les 12 del migdia. Sort a les noies i a veure si donen un altre èxit a la base del bàsquet mataroní, que segueix demostrant estar en molt bona forma.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...