26 de gener 2007

‘Partit clau’ del sènior masculí de la UE Mataró davant l’Hellín

25 de gener de 2006
Les noies intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada davant les Irlandesas
per Aida Soriano Fiérrez
El sènior masculí de la UE Mataró rebrà dissabte, dia 27, al Palau Josep Mora, la visita de l’Hellín. L’equip d’Albacete comparteix amb la Unió la part mitja baixa de la classificació de la Lliga EBA, essent la Unió novena i l’Hellín desè amb el mateix número de victòries (5) i derrotes (9) i amb els mateixos punts (19). Així doncs, en paraules de l’entrenador unionista, Tito Sobrín, el partit de dissabte es presenta com un “partit clau” per als interessos de l’equip mataroní, doncs després d’encaixar tres derrotes consecutives contra Cartagena, Palma Playa Park i Castelló, una nova derrota deixaria els unionistes massa a prop dels llocs de descens. En el partit de la primera volta, els homes de Tito Sobrín es van imposar a domicili a l’Hellín per 66-75, però per a repetir la gesta a casa, l’equip mataroní haurà de jugar dur en defensa i frenar homes com Kuko Cruza (amb una mitja de 21 punts per partit), Sergio Sánchez o Pedro Sanfrutos, els puntals de l’equip rival. Per l’enfrontament de dissabte contra l’equip d’Albacete els unionistes tenen el dubte de Paco Hernández, qui ja no va jugar la setmana passada per una lumbàlgia. Tanmateix, qui sí estarà a disposició de Sobrín serà la nova incorporació unionista, l’ala-pivot Hesham Taman, que va debutar en competició amb l’equip mataroní la setmana passada contra el Castelló i va anotar 16 punts en 22 minuts que va jugar. El sènior femení visita la pista de les IrlandesasLa Unió, última a quatre victòries de la salvació directa, disputarà dissabte, a la pista de les Irlandesas, setenes a la classificació amb 9 victòries i 7 derrotes, el partit corresponent a la dissetena jornada de Lliga Femenina-2. En el partit de la primera volta, jugat al Josep Mora, les Irlandesas es van endur la victòria per 77-86, en un xoc molt igualat que es va decidir en els últims quatre minuts de joc. En aquella ocasió, la pivot americana Genai Walker va demostrar perquè és un referent en l’equip basc, anotant 30 punts. Les noies de Cristina Navarro, després de fregar la victòria la setmana passada davant l’Ícaro Jovent Palma, no voldran esperar més per aconseguir la segona victòria de la temporada. Un triomf a domicili seria ideal per a la moral de les joves jugadores que dirigeix Cristina Navarro, doncs segons l’entrenadora unionista, el haver guanyat només un partit en 16 jornades pesa molt psicològicament en les jugadores malgrat les ganes que està demostrant l’equip per sortir de la situació en la que es troba.

El partit (sènior masculí)
U.E. Mataró- Ferrallas Los Llanos A.D.B. HellínDissabte, 27 de gener. 18h. Palau Josep Mora.15a jornada Lliga EBA (grup E)

El partit (sènior femení)
Irlandesas- U.E. MataróDissabte, 27 de gener. 18:30h. Poliesportiu Colegio Irlandesas, Leioa (Biscaia).17a jornada Lliga Femenina-2 (grup B)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...