26 de gener 2007

Cristina Navarro: “No ens pensem rendir”


25 de gener de 2007

Entrevista amb l’entrenadora del sènior femení de la Unió Esportiva Mataró
Eloi Sivilla Esports - Bàsquet

L’equip encara té esperances d’aconseguir la salvació o ja es veu sentenciat?

Sí es clar, si penséssim que ja hem baixat ja no aniríem a jugar els partits que ens queden. És veritat que estem molt malament, però mentre hi hagi opcions matemàticament hem de seguir lluitant i això ho tenim molt clar.

Com està anímicament l’equip?

Home, evidentment la moral de l’equip està molt tocada, però en les dues o tres últimes setmanes l’equip ha jugat millor i hem tingut opcions de guanyar els partits, però en ha faltat una mica de sort al final. I això ha fet que l’equip estigui entrenant amb moltes ganes, actitud i treball, i no es pensem rendir.

Què creus que li fa falta a l’equip per sortir d’aquesta dinàmica negativa?

Tenir molta més sort per guanyar aquest partits igualats que tenim i que sempre perdem. Però a part d’això li fa falta moltes més coses, com aconseguir una parell de bons resultats que millorin la mentalitat de l’equip. I el que també li aniria molt bé a l’equip és tenir alguna jugadora en el joc interior que fes mes d’1.90 cm per tal de poder competir amb les altres pivots altes que ens trobem a la lliga.

En l’últim partit a casa es podria haver guanyat el partit en els últims minuts, però es va errar els tirs lliures al final. Creus que li manca experiència o peca de joventut l’equip?

Bé, els tirs lliures no es van fallar per la joventut de l’equip, sinó que només hem guanyat un partit i en aquell moment la responsabilitat pesava molt i els tirs lliures no els vam ficar. En altres moments de la lliga sí que s’ha notat que l’equip és molt jove, però ara mateix el que es nota més és la pressió per guanyar partits.

Dissabte passat al Palau potser hi havia 50 persones, creus que si hi anés més gent l’equip donaria més guerra? Bé, sempre ajuda tenir molta gent al camp que t’animi, però alhora històricament tampoc ens ha vingut a veure molta gent al femení, per exemple quan jo estava jugant aquí i guanyàvem molts partits tampoc venia gaire gent, a més els pocs que vénen sempre criden molt. Tot i això no crec que això sigui una causa de les derrotes, a més suposo que els mals resultats de l’equip fa que alguna gent no vingui tant com abans.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...