24 de gener 2007

El tir exterior castellonenc fulmina la UE Mataró

23 de gener de 2007

La reacció dels unionistes, que van anar sempre a remolc, va arribar massa tard per fer perillar la victòria local
Redacció Esports
dimarts, 23 gener 2007
La UE Mataró no va estar bé a la pista del Castelló i en un partit estrany, en el que els locals van estar molt encertats en el tir exterior, van perdre la oportunitat d'atrapar a un rival directe i d'allunyar-se una mica més de la zona perillosa de la taula. Pels unionistes va tenir un bon debut l'egipci –amb passaport de Letònia– Mohamed Taman, jugador que milita al Prat –a LEB 2– però que ha arribat a un acord de vinculació per poder jugar a Mataró.Sobretot als dos primers quarts, els castellonencs van fer molt de mal amb el seu llançament exterior, mentre que el Mataró no estava encertat i va notar massa el fet de no poder jugar a prop de la cistella, degut a la baixa de Paco Hernández. El Castelló va aprofitar els seus bons percentatges en el el tir i van anar ampliant el seu avantatge fins als setze punts al descans (50-34).Al final es reacciona, però massa tardAl tercer quart el panorama no va millorar, i els locals van arribar a tenir una renda de 25 punts, deixant el partit gairebé sentenciat. La visió positiva és que els homes de Tito Sobrín no van abaixar els braços i la seva reacció els va permetre arribar a posar-se a nou punts i llançant dos triples que podrien haver deixat la diferència en només sis. El Castelló va despertar i va frenar la reacció visitant, ficant-se la victòria a la butxaca en els darrers minuts.
CB CASTELLÓ 81-68 UE MATARÓ