28 de juny 2008

75 anys aixecant el teló : “ 2004: La Sala Cabañes recrea la faula del Mag d’OZ”


75 anys aixecant el teló: 16 abril de 1933 – 16 abril 2008

S’estrena diumenge i es representa fins el proper 17 d’octubre

Redacció Cultura
dimecres, 22 setembre 2004
La Sala Cabañes estrena diumenge una adaptació lliure del Mag d’Oz. Aquesta obra de L. Frank Baum està recreada com a musical, com la mateixa pel·lícula protagonitzada per Judy Garlan, que va donar a conèixer i va fer popular la obra de Baum.

Viatge per la Terra d’Oz
Una noia, acompanyada pel seu gosset, travessarà la Terra d’Oz, i superarà totes les aventures que li sorgiran pel camí, per tal de trobar la manera de retorna a casa. L´únic capaç de fer tornar a la Teia, com es diu la noia, a casa és el Gran Mag d’Oz.

La jove protagonista es trobarà amb diferents personatges, que s’afegiran als seu camí cap a la ciutat d’Oz. L’espantaocells, el llenyataire i el lleó també aniran a buscar el Gran Mag d’Oz perquè els concedeixi els seus desitjos, superar les seves mancances.

Com passa en les produccions de la Sala Cabanyes, en escena hi ha un gran nombre de personatges, fins a uns seixantena d’actors, i encara més persones darrera de les cortenes, en l’apartat tècnic.

Dies de les representacions
El musical es representarà a la Sala Cabañés els següents dies, sempre a les sis de la tarda:
-Diumenge 26 de setembre a les 18h
-Diumenge 3 d’octubre a les 18h
-Diumenge 10 d’octubre a les 18h
-Dimarts 12 d’octubre a les 18h
-Diumenge 17 d’octubre a les 18h.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...