28 de juny 2008

La Sala Cabañes tanca temporada amb el musical ‘Jo en vull 18’


www.totmataro.cat
27 de juny de 2008

Dirigida per Xevi Ribas a càrrec dels més grans de La Saca

Cugat Comas Cultura

Aquest dissabte, 28 de juny, hi ha cita teatral a la Sala Cabañes, la darrera de la temporada i potser la més especial. S’hi representa l’obra ‘Jo en vull 18’ a càrrec dels alumnes de l’escola de teatre de la casa, La Saca, que enguany acaben el primer cicle de formació i que han estat dirigits en tot el procés i en aquesta obra final per un predecessor seu, Xevi Ribas. “Jo en vull 18” és un espectacle musical sobre l’adolescència vista a través dels ulls dels propis adolescents. “Sota la premissa que, amb 15 anys, qualsevol petit detall es pot convertir en un problema mundial, l’obra aborda en clau d’humor el dia a dia dels adolescents: la necessitat d’un espai propi, els conflictes amb els pares, l’escola, els amics, les activitats extraescolars, etc”, s’explica en el programa.

Un projecte nascut des de dins
L’obra l’han “parit” els mateixos actors i els seus companys de generació. Qui no n’ha fet el text n’ha dissenyat el vestuari, en un exercici conjunt dels qui duen anys compartint a La Saca un espai d’aprenentatge teatral i vivències comunes. És a partir d’aquestes que neix i d’on beu l’essència d’aquest ‘Jo en vull 18’ que faran possible dalt l’escenari Anna Carbonell (Raky), Clara de Ramon (Beth), Martí Grané (Ivan), Helena Martínez (Maria Montserrat), Pol Martínez (Andreu) i Estel Sala (Àgata).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...