28 de juny 2008

La sala Beckett presenta ''N&N'' sobre l'especulació immobiliària

www.avui.cat
25 de juny de 2008

Els responsables del teatre barceloní es troben immersos en una batalla judicial amb Núñez y Navarro, la immobiliària propietària de l'edifici des de l'any 2005

L'espectacle "N&N (Núria i Nacho)", sobre l'especulació immobiliària a Barcelona, s'estrena a la sala Beckett, un espai que està directament afectat per aquest problema i els responsables del qual estan immersos en una batalla judicial amb l'empresa propietària de l'immoble Núñez y Navarro.

L'autor de l'obra, Marc Rosich, ha explicat que és la història d'una parella d'uns trenta anys, Núria i Nacho, que hipotequen la seva vida per poder comprar-se un pis i la trama comença quan les amigues d'universitat de la noia van a visitar els pis.

Hi ha una subtrama on es fa un homenatge a tots els teatres desapareguts o que estan amenaçats de desaparèixer
L'obra, ha dit Rosich, està escrita en clau d'humor i fa un retrat generacional dels "que trentegen d'avui dia", així, la Núria "és la típica noia que aspira a tenir una vida normal, de manera que per a ella és important tenir una hipoteca, com els altres", i el seu company Nacho "és el jove de trenta anys que segueix vivint amb els pares".

Per al director de l'obra, Antonio Calvo, hi ha una subtrama on es fa un homenatge a tots els teatres desapareguts o que estan amenaçats de desaparèixer, com per exemple la sala Beckett.

Els responsables del teatre barceloní es troben immersos en una batalla judicial amb Núñez y Navarro, la immobiliària propietària de l'edifici des de l'any 2005, pel que no és casualitat que el dramaturg hagi escollit les inicials N&N per al nom de l'obra.

Els titulars de la sala Beckett van signar un contracte indefinit de lloguer amb els antics propietaris i demanen que es respectin les mateixes condicions de lloguer, mentre que Núñez y Navarro defensa que el contracte va rescindir en el moment que la immobiliària va comprar l'edifici, pel que exigeixen una noves condicions contractuals.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...