27 de juny 2008

Avui a les 6 de la tarda “Parlem de Bàsquet”



Avui a partir de les 6 de la tarda i com a acte previ al sopar de fi de temperada que l’Unió Esportiva Mataró farà a la nit a la pista de la Gàbia , al Teatre de la Sala Cabañes i moderat pel periodista mataroní Santi Carreras hi portarem a terme una Conferencia-Debat-Taula Rodona, que sota el lema de "Parlem de Bàsquet, amb:" pretenem poder portar a debat certes qüestions sobre el bàsquet dels nostres dies, amb les aportacions com a convidats dels Srs. Sito Alonso (Entrenador del 1er. equip del Joventut de Badalona), Josep Mª Margall (Entrenador Nacional i ex-Jugador Internacional capità de la Selecc. Espanyola) , Joan Montes (Director Tècnic del FC Barcelona), Carles Marco (jugador ACB del Baloncesto León), Àlex Monbrú (Jugador ACB del Reial Madrid), Víctor Sada (Jugador ACB del Akasvayu Girona), Albert Illa (ex-jugador ACB i Director Tècnic de la UEMataró).
Seguidament i un cop acabada la conferència, s'inaugurarà l'exposició de fotografies de la recent acaba temporada amb més de 500 imatges de la mateixa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...