25 de maig 2007

El MACBA esdevé un teatre sense teatre




24 de maig de 2007

Jose Soler




Fins l’ 11 de setembre, el museu acull una mostra sobre la relació entre arts escèniques i les arts visuals


Com ha influït una disciplina amb una tradició secular com el teatre,en les noves arts audiovisuals del segle XX? Quins han estat els moviments i autors més renovadors de les arts escèniques del passat segle? La mostra Un teatre sense teatre intenta donar resposta a partir d'aquest dimecres i fins l'11 de setembre a aquestes preguntes. Ho fa amb una exposició de més de 600 obres, entre pintures, escultures, dibuixos, fotos, vídeos i manuscrits instal·lats en una completa exposició al Museu d'Art Contemporani de Barcelona.
"Les metàfores en les quals s'han desplegat les influències del model teatral en les arts del nostre temps, des dels inicis de la modernitat fins a final dels anys vuitanta", aquest és l'objecte en el qual se centra la mostra Un teatre sense teatre, segons el director del MACBA, Manuel Borja-Vilell.
Més de 600 obres (pintures, escultures, instal·lacions, dibuixos, fotos, vídeos i manuscrits) que repassen les propostes de creadors com Antonin Artaud, Samuel Beckett o Andy Warhol, entre d'altres. La mostra es pot visitar fins l'11 de setembre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...