26 de maig 2007

Toni Albà porta al Teatre del Centre de Vila-seca la seva «Audiència i-real»

24 de maig de 2007

El Punt
Vila-seca


El polifacètic Toni Albà representarà dissabte al Teatre del Centre de Vila-seca (22 h) el muntatge Audiència i-real. L'actor es posarà en el paper d'un monarca (que tant l'ha popularitzat en programes de televisió). L'acció transcorre quan el rei ha de presidir un acte oficial, una audiència («irreal en aquest cas»), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. Aquest personatge farà una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el que vol saber.
Des del seu primer espectacle en solitari, L'Ombra (1994), Toni Albà ha rebut diversos premis per les seves actuacions. La televisió s'ha encarregat de popularitzar les seves imitacions de personatges. Destaquen els seus treballs com a actor a Noche noche, amb Emilio Aragón (Antena 3), En Ton (TV3, 1995), Boletaires (de TV3 (2004-2005), Buenafuente, d'El Terrat Produccions, i A3 Televisión (2005-2006).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...