31 de maig 2007

La Marató de l'Espectacle es deixarà de fer si no rep més ajuts

30 de maig de 2007


Barcelona
L'Associació Marató de l'Espectacle de Barcelona ha anunciat que deixarà d'organitzar aquest esdeveniment després de l'any vinent, quan celebrarà el seu 25è aniversari, si no rep més ajudes de les administracions públiques i si aquestes no accepten el seu nou model de Marató de la Diversitat. En la presentació de la 24a Marató de l'Espectacle, que tindrà lloc divendres i dissabte d'aquesta setmana en tres escenaris del Mercat de les Flors, un dels membres de l'entitat, Juan Eduardo López, va avançar que per l'any 2009 han ideat una nova proposta de marató que, en cas de no ser acceptada per les institucions, provocaria que els seus responsables es retiressin de l'organització.
Segons López, aquest nou model ha de preveure el creixement de la participació de moltes de les cultures que «habiten actualment en la ciutat». A més, va dir que encara funcionen amb el mateix pressupost (170.000 euros) que l'any 2000.
Un total de 169 companyies participen en la Marató 2007, amb representacions d'uns deu minuts. L'entrada costa 6 euros per nit i també hi ha un abonament de 10 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...