31 de març 2008

75 anys aixecant el teló – 2008 roda de premsa


75 anys aixecant el teló: 16 abril de 1933 – 16 abril 2008

El divendres 28 de març a les 8 de la tarda i a l’escenari de Sala Cabañes Immaculada Llorens presidenta , acompanyada de Ramon Radó i Xavier Ribas va presentar els actes que la secció teatral farà amb motiu dels 75 anys de l’inauguració del teatre Sala Cabañes.
El Mag Lari amb el seu darrer espectacle Secrets encetarà les celebracions el dissabte 5 de març i seguiran l’endemà amb unes visites guiades per el teatre sota el títol de “Veure l’invisible” on els visitants podran comprovar de primera mà acompanyats dels tècnics de l’entitat que sent el dimoni en pujar per l’escotilló o com es baixen els decorats.
El dia 12 d’abril els professors i els alumnes de la Saca realitzaran una classe de teatre oberta a tothom.
El diumenge 13 d’abril espectacle de la companyia NS Dansa que representarà “Marina , la noia que somiava en volar”
El dimecres 16 d’abril el dia exacte que fa 75 anys de l’inauguració del teatre de Sala Cabañes es celebrarà un acte oficial que comptarà amb la presència de les principals autoritats de la ciutat. A més , una cerimònia ideada per Mercè Grané i Xevi Ribas homenatjarà les diferents generacions de l’entitat.
Pep Sala en concert el dia 18 d’abril presentarà en format acústic les cançons del seu darrer disc “Un petit moment de dubte” i altres peces de tota la seva trajectòria.
El diumenge 26 la companyia de dansa eN movimeNt, sorgida de la pròpia Sala Cabañes representarà el seu espectacle “Pètals de Vida”. Les ballarines de la companyia , guanyadores del I Concurs de Coreografies curtes organitzat pel Patronat Municipal de Cultura, inclouran noves aportacions i alguns canvis en les coreografies.
Per acabar el dia 27 d’abril al migdia la coral mataronina de “La Nota” oferirà un concert que inclourà cançons tradicionals catalanes i d’arreu del món. “La Nota” dirigida per Gemma Sancho – actual directora musical de “Els Pastorets de Mataró”, comptarà amb l’acompanyament musical de Josep Canals , al piano i de Xevi Noya a la flauta.
Al final del concert es farà l’acte de cloenda de la celebració dels 75 anys del teatre.

Per acabar cal destacar una munió d’espònsors que ajudaran a fer mes suportable les celebracions

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...