30 de març 2008

La Sala Cabañes rendeix homenatge a Josep Maria Malé

www.totmataro.cat
28 de març de 2008

Malé va dedicar part de la seva vida a l’àmbit cultural mataroní

Redacció Cultura

La Sala Cabañes dedicarà aquest proper diumenge 30 de març un homenatge a Josep Maria Malé, una persona que ens va deixar fa més d’un any i que va viure totalment compromesa amb la vida cultural de la ciutat. Josep Maria Malé va destacar sobretot en les facetes de la ràdio com a locutor així com en el teatre participant en nombroses representacions de la ciutat com els Pastorets o la mateixa Passió. L’acte, organitzat per la Sala Cabañes conjuntament amb els “Amics de la ciutat de Mataró “, pretén d’aquesta manera recordar i conservar la memòria d’aquells que han contribuit d’una manera o altra a la vida artística i cultural de Mataró.

Un home “de ràdio i de teatre”
Conegut com “el noi de la cartuja de Sevilla”, Josep Maria Malé tenia una càlida veu que li va valer el càrrec de locutor a Ràdio Maresme de Mataró. Malé va participar també en el panorama teatral mataroní contribuint en moltes obres que es van representar en escenaris com a La Saleta o la Sala Cabañes, entitat a la que sempre va estar lligat. A més, Malé va participar també a escenificacions tan emblemàtiques per a la nostra ciutat com Els Pastorets de Mataró i la mateixa Passió de Setmana Santa.


La Cita: Homenatge a Josep Maria Malé. Organitzat per la Sala Cabañes
Diumenge 30 de març al teatre Sala Cabañes a les 19h.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...