28 de març 2008

L’edifici de la Sala Cabañes celebra el seu 75è aniversari



www.totmataro.cat
27 de març de 2008

Pep Sala i el Mag Lari són algunes de les actuacions destacades del programa d’actes

Redacció Cultura

L’edifici de la Sala Cabañes celebra enguany els seus 75 anys de vida i ho fa amb un apretat programa d’actes que tindrà lloc durant tot el mes d’abril. Tal com s’ha anunciat avui divendres en una roda de premsa, el conegut Mag Lari serà l’encarregat de donar el tret de sortida al programa d’actes del festejament amb una actuació que tindrà lloc el proper 5 d’abril al mateix teatre de la Sala Cabañes.
Els actes, que finalitzaran amb un acte especial de cloenda el 27 del mateix mes, compataran a més amb la presència de figures tan destacades en el món de la música com Pep Sala, a més de divereses actuacions de grups de la ciutat com la Coral la Nota o l’espectacle Pètals de Vida de la jove “Companyia en moviment”. Totes aquestes actuacions tindran lloc evidentment al teatre Sala Cabañes. A part de tot això, el programa de commemoració oferirà també un taller de dança així com una sessió per conèixer profundament el funcionament intern del teatre i de totes les seves activitats a través d’una representació titulada “Veure l’invisible”.

75 anys aixecant el teló
El programa de commemoració dels tres quarts de segle comptarà a més a més amb una jornada de portes obertes amb una visita guiada pels diferents espais dels que consta el mític teatre mataroní.
Tot i així, el dia clau en tot el festejament serà el dimecres 16 d’abril, data exacta en que es commemora el 75è aniversari de l’edifici situat a la Riera. En aquesta ocasió, hi haurà un acte especial amb totes les autoritats de la ciutat sota el títol “75 anys aixecant el teló”. Durant l’espectacle, a part dels parlaments, s’aixecarà de nou el teló per oferir divereses actuacions tot oferint un tast de tots els grups que formen part de la Sala Cabañes en diverses branques artístiques com la dança, la música i evidentment el teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...