28 de març 2008

El Palau Josep Mora s’ha de convertir en un fortí

www.capgros.com
25 de març de 2008

El Platges de Mataró necessita guanyar l’UGT Aragó per no despenjar-se i el sènior femení vol reafirmar-se a les primeres posicions contra el Sabadell

per Aida Soriano Fiérrez

La possibilitat que el Platges de Mataró converteixi la bona temporada que està realitzant en extraordinària passa perquè aquest cap de setmana guanyi l’UGT Aragó. La pèrdua de continuïtat com a visitant en la Lliga EBA i el retrobament amb l’afició al Josep Mora forcen als d’Albert Illa a fer-se forts a casa i a convertir el Palau en un feu inexpugnable per tal de no perdre les aspiracions de jugar la promoció. Els grocs són setens a quatre victòries del líder (Andorra) i a dues del segon (Valls) i tercer (UGT Aragó) classificat, posicions que donen accés a la fase d’ascens. A més, en la jornada número vint-i-quatre els seus predecessors a la taula Olivar (sisè a una victòria) i Granollers (cinquè a dues victòries) s’enfronten, fet que el Platges de Mataró podria aprofitar per acostar-s’hi si més no, doncs el bàsquet average el té en contra.

En el partit de la primera volta, la desfeta unionista davant els aragonesos es va enmarcar dins la pitjor ratxa negativa dels grocs (tres derrotes consecutives). Però aquest dissabte, a partir de les 20h, el conjunt de la capital del Maresme voldrà el triomf, el punt d’inflexió necessari per alçar-se fins el més alt i seguir en la lluita per les primeres places.

El sènior femení prepara l’assalt a la segona plaça
La segona plaça de Copa Catalunya és l’objectiu del sènior femení del Platges de Mataró. Terceres amb permís del Don Piso Girona i del Draft Gramenet, amb un partit menys, aquest dissabte a partir de les 18h, les de Joan González s’enfrontaran al Sabadell, equip de la zona baixa, per seguir sumant triomfs.

No perdre de vista el segon lloc que ocupa el Sant Adrià (amb un partit menys i una victòria més que les unionistes), doncs el Valls –líder- queda a quatre triomfs, és prioritari. I és que aquesta setmana Don Piso Girona i Sant Adrià s’enfronten i el resultat del xoc pot beneficiar i molt el conjunt groc. Això sí, el Platges de Mataró primer ha de fer els deures i guanyar el Sabadell, sinó el benefici resultant del xoc es quedarà en res.


Calendari

Tres mataronins, campions d'Espanya de MiniBàsquet
Tres mataronins van aconseguir imposar-se en els passats campionats d'Espanya de minibàsquet en la categoria cadets, celebrats a San Fernando, Cadis, el dimecres dia 19 de març. Laia Flores, de la UE Mataró, i Marina Subirats, del Sant Adrià, van ser dues de les integrants de l'equip català femení, que va vèncer en la final 67-54 a Andalusia. Pel que fa al masculí, Albert Verdes, del Joventut de Badalona, va proclamar-se campió amb Catalunya en guanyar 90-80 al València en la final.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...