30 de març 2008

La Passió moderna: “La Sacra Passió del Natzaré”

www.lamalla.net
28 de març de 2008

LAMALLA.NET
El municipi de Molins de Rei (Baix Llobregat), acull l'obra de teatre de "La Sacra Passió del Natzaré". Aquesta passió, a diferència d'altres es caracteritza per tenir un estil propi perquè els seus protagonistes no vesteixen túniques, ni van tampoc amb armadures romanes.
El protagonistes d'aquesta singular obra vesteixen roba de carrer, com la que s'usa actualment. Aquest tret diferenciador i característic ha donat notorietat a la representació al llarg de la seva història.

El creador d'aquesta adaptació de la vida de Jesús és el poeta Mateu Janés i Duran i els seus organitzadors són l'associació cultural "Impuls". No només el vestuari ens transporta a l'actualitat perquè la representació també compta amb una música i una escenografia molt moderna que té la intenció d'apropar aquesta història a públics de totes les edats.


Tots els interessats es podran apropar tan dissabte com diumenge al Teatre de la Joventut Catòlica de Molins que es troba a la plaça de Mercè Rodoreda número 1. Les entrades estaran disponibles fins una hora abans de l'espectacle a taquilles del Teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...