30 de març 2008

Torna a Calella “La cançó de la filla del marxant”

http://diarimaresme.com
27 de març de 2008

El Teatre Orfeó Calellenc acollirà novament la representació de l’obra “La cançó de la filla del marxant”, a càrrec de Joventut Artística de Calella, després de l’èxit assolit per aquesta Companyia a la 29ª edició del Concurs de Teatre amateur “Premi vila de Pineda de Mar”.

Vuit premis

Al concurs de Pineda de Mar, Joventut Artística de Calella va aconseguir un total de 8 premis, entre ells el premi a la millor Companyia.

Única funció

El proper diumenge, 30 de març, a les 18.15 h., Calella podrà veure una única representació d'un obra que està considerada com una de les millors de Josep Maria de Sagarra.

Representació a Canet

D’altra banda, el proper 6 d’abril, Joventut Artística representarà “La cançó de la filla del marxant” al Centre Parroquial de Canet de Mar, participant al XXXIVè concurs de teatre aficionat, Premi Pedracastell.

Fitxa

Obra: “La cançó de la filla del marxant”

Autor: Josep Maria de Sagarra

Companyia: Joventut Artística de Calella

Direcció: M. Rosa Serra i Albert Salvañà

Actors i actrius: Josep Torres, Pilar Roger, Rafa Ibáñez, Carme Horta, Albert Salvañà, Martí Germà, Dolors Vives, Montserrat Comas, Gerard Torruella, Joana Sánchez, Sole Mateu, Aram Navarro i Robert Lluís.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...