26 de març 2017

Arrenca la temporada de la Passió de Cervera al Gran Teatre

20/03/2017

La capital de la Segarra acull una de les representacions més antigues de Catalunya, que enguany celebra 540 anys

El Gran Teatre de la Passió de Cervera ha acollit aquest diumenge la primera de les sis representacions que es duran a terme fins al 22 d’abril de la Passió de Cervera, un espectacle únic que enguany fa 540 anys i que conserva el text de 1534 en format íntegre escrit en català medieval antic.
Durant aquest mes, els espectadors que s’apropin fins al teatre podran gaudir d’un espectacle amb una renovada escenografia i il·luminació, obra dels germans Salvador, un patrimoni que la Passió de Cervera ha volgut conservar per potenciar l’espectacle. A més, s’han introduït cares noves a la funció.
La Passió de Cervera compta amb un total de 350 persones que fan possible aquest espectacle. Entre aquests col·laboradors s’hi troba el nou director d’actors, Emili Baldellou, professor de teatre de la Universitat de Lleida, i Jordi Purtí, que continua sent el director artístic de la Passió.   

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...