05 de març 2017

Arriba Rhümia avui al Monumental de Mataró

Rhümia

Rhümia
Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ.

Martí Torras Mayneris
 dirigeix aquesta creació teatral autònoma i independent de Rhum, la seva predecessora, amb la qual comparteix els mateixos ingredients: humor, gamberrisme i grans dosis de tendresa i emoció a càrrec de la companyia Rhum & Cia.

Rhum, l’espectacle en el qual treballava Joan Montanyès, 'Monti', quan va morir el 2013 va tenir un gran èxit de públic, i a més després va tenir una vida llarga en forma de gira.
Ara el músic, clown i artista plàstic Mauro Paganini agafa el relleu de Guillem Albà i aporta noves dimensions a una companyia “inestable” de pallassos que segueix la línia marcada per Rhum i porta a escena la segona part d’un díptic clownesc. 

Rhümia és una creació autònoma i independent de la primera, tot i compartir-hi els mateixos personatges i uns ingredients que van de l’humor i els jocs de paraules a la música, tot embolcallat amb grans dosis de tendresa i emoció. Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous creats per la companyia prometen un espectacle per a petits i grans que segur que tindrà, com a mínim, l’èxit del Rhum original.

Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià i Mauro Paganini
Direcció musical: Pep Pascual
Vestuari: Rosa Solé
Escenografia: Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell 'Xipi'
Il·luminació: Quico Gutiérrez
Fotografies: Josep Aznar
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 5 de març de 2017
19 h
Teatre Monumental
17 euros platea / 14 euros amfiteatre
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...