26 de març 2017

Les col·leccionistes d’emocions



La companyia teatral Las Moscas presenta una obra que explica tres contes carregats d’emocions a la Sala Fènix

La Sala Fènix presenta l’obra Les col·leccionistes d’emocions, de la companyia Las Moscas, que se centra en tres contes que parlen d’emocions. Els contes estan protagonitzats per uns personatges ben peculiars: en Llorenç, un noi que és tan vergonyós que es torna invisible; l’Eulasi, un botiguer estrambòtic que coneixerà l’amor, i una noia amb molta por de la foscor que aprendrà a estimar la nit. L’obra ens presenta aquests personatges a través de diferents recursos i tècniques teatrals com ara les màscares, els objectes i els instruments musicals.

La companyia teatral Las Moscas està formada per tres actrius i pedagogues teatrals que, a més d’haver participat en diversos espectacles infantils, tenen una llarga experiència com a professores de teatre en diferents centres educatius. Es van conèixer estudiant a l’Institut del Teatre de Vic i es van unir per formar aquesta companyia que pretén introduir els nens en l’univers de les emocions, enteses com a part essencial del seu autoaprenentatge. Parteixen d’un enfocament del teatre infantil diferent: busquen que el nen, a través de la imaginació i les emocions, passi a ser un espectador actiu a dins de la història.

Trobareu més informació al web de la Sala Fènix.

publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...