dijous, 30 de març de 2017

La Mostra d'Igualada s'engega amb un espectacle basat en un llibre d'Anna Llenas


La inauguració institucional de la Llotja, aquest vespre també

CULTURA
 Dijous, 30 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'UN COP D'ULL
La 28a Mostra s'obre aquest dijous a Igualada, amb 'El buit' com a espectacle inaugural, una peça basa en l'obra d'Anna Llenas, que serà a l'acte. Hi seran també Marc Castells, alcalde d'Igualada, Xavier Díaz, director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Pep Farrés, director artístic de La Mostra.
La capital de l'Anoia rebrà durant quatre dies un total de 51 companyies que duran a terme 102 representacions. I és que torna la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, la Mostra d'Igualada que arrenca aquest vespre amb l'espectacle de circ i dansa 'El Buit'. Aquest muntatge s'estrenarà a les 9, al Teatre Municipal l'Ateneu. Dirigit per Sergi Ots, 'El Buit' és un espectacle sense text i per a tots els públics, fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria Estampades i la companyia de dansa Impàs. El treball, inspirat en el llibre 'El Buit' de l'escriptora Anna Llenas, parla de la resiliència i la capacitat de sobreposar-se a l'adversitat i trobar-hi un sentit.
Entre avui i demà divendres, un total de 3255 alumnes de 18 escoles i instituts d'Igualada, participaran a 25 funcions escolars. La programació d'enguany, s'inicia amb els espectacles 'La Caja' de la Compañía Nacho Diago, i 'El ràpid' de Companyia B. Inauguren La Mostra JOVE, '#1000likes' de Nus Teatre i amb 'A mi no me escribió Tennessee Williams' de Roberto G. Alonso, espectacle que substituirà 'Cospress' de Kimani, que no podran actuar a La Mostra a causa d'una lesió d'una artista de la companyia.
Al llarg d'avui tindrà lloc la jornada professional amb la xerrada 'Eines per programar teatre jove' i el 8è Mercat de Projectes d'Espectacles com a plats centrals. Altres activitats que es desenvoluparan al llarg dels quatre dies de fira són presentacions, taules rodones, reunions ràpides i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents. A les 7 tindrà lloc la inauguració institucional a La Llotja abans de l'espectacle inaugural.
publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: