30 de març 2017

La Mostra d'Igualada s'engega amb un espectacle basat en un llibre d'Anna Llenas


La inauguració institucional de la Llotja, aquest vespre també

CULTURA
 Dijous, 30 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'UN COP D'ULL
La 28a Mostra s'obre aquest dijous a Igualada, amb 'El buit' com a espectacle inaugural, una peça basa en l'obra d'Anna Llenas, que serà a l'acte. Hi seran també Marc Castells, alcalde d'Igualada, Xavier Díaz, director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Pep Farrés, director artístic de La Mostra.
La capital de l'Anoia rebrà durant quatre dies un total de 51 companyies que duran a terme 102 representacions. I és que torna la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil, la Mostra d'Igualada que arrenca aquest vespre amb l'espectacle de circ i dansa 'El Buit'. Aquest muntatge s'estrenarà a les 9, al Teatre Municipal l'Ateneu. Dirigit per Sergi Ots, 'El Buit' és un espectacle sense text i per a tots els públics, fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria Estampades i la companyia de dansa Impàs. El treball, inspirat en el llibre 'El Buit' de l'escriptora Anna Llenas, parla de la resiliència i la capacitat de sobreposar-se a l'adversitat i trobar-hi un sentit.
Entre avui i demà divendres, un total de 3255 alumnes de 18 escoles i instituts d'Igualada, participaran a 25 funcions escolars. La programació d'enguany, s'inicia amb els espectacles 'La Caja' de la Compañía Nacho Diago, i 'El ràpid' de Companyia B. Inauguren La Mostra JOVE, '#1000likes' de Nus Teatre i amb 'A mi no me escribió Tennessee Williams' de Roberto G. Alonso, espectacle que substituirà 'Cospress' de Kimani, que no podran actuar a La Mostra a causa d'una lesió d'una artista de la companyia.
Al llarg d'avui tindrà lloc la jornada professional amb la xerrada 'Eines per programar teatre jove' i el 8è Mercat de Projectes d'Espectacles com a plats centrals. Altres activitats que es desenvoluparan al llarg dels quatre dies de fira són presentacions, taules rodones, reunions ràpides i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents. A les 7 tindrà lloc la inauguració institucional a La Llotja abans de l'espectacle inaugural.
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...