01 de març 2017

Un impactant espectacle sobre la immigració i un concert de música clàssica

Teatre de l'Aurora
Butlletí 328dimarts, 28.02.17 facebook  twitter  youtube
-
'MOS MAIORUM', UN IMPACTANT ESPECTACLE DE TEATRE DOCUMENTAL SOBRE LA IMMIGRACIÓ AMB TESTIMONIS REALS
-
'Mos Maiorum', un impactant muntatge de teatre
documental
-
3 MARÇ
Divendres a les 21 h
TEATRE DOCUMENTAL
Més informació i venda d'entrades
Prop de 27.000 persones han mort des de l'any 2000 al Mediterrani mentre miraven d'arribar a un continent on no els volen. Quantes veus són 27.000? Podem parar un moment? Podem escoltar una veu?
A partir d'entrevistes fetes a testimonis reals a Melilla, Nador, Tànger i Ceuta, entre d'altres ciutats frontereres, s'ha creatMos Maiorum, un impactant espectacle de teatre documental sobre la immigració. Els actors difuminen la seva feina deixant d'interpretar per passar a imitar de la manera més veraç els diàlegs mantinguts amb els immigrants. En una sala buida on no hi ha cadires, l'espectador es veurà traslladat a un costat i altre de la frontera presenciant, vivint i coneixent, en primera persona, aquest conflicte oblidat. El fenomen de la immigració, a escena.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
MÚSICA CLÀSSICA DE LA MÀ DE LUX QUARTET, AMB LA VIOLONCEL·LISTA IGUALADINA RUT MATEU
-
La formació musical Lux Quartet
-
4 MARÇ
Dissabte a les 21 h
MÚSICA
Més informació i venda d'entrades
El jove quartet de corda Lux Quartet, que compta amb la violoncel·lista igualadina Rut Mateu, es forma especialment per participar al curs intensiu de música de cambra del Qvixote Quartet (Q4 Stage), del qual es va proclamar guanyador. Durant el curs, rep classes dels professors Daniel Cubero, Maria Sanz, Bernat Bofarull, Amat Santacana i Elena Rey i treballa obres com el quartet n.7 de Shostakovich, el quartet n.2 de l'opus 76 de Haydn "Les Quintes" o el quintet amb dues violes n.1 de l'opus 88 de Brahms. Ara els podem veure en concert dins el Cicle Joventuts Musicals d'Igualada.
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
Grup CarlesUltramagic
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...