13 de març 2017

Ser el primer té premi. Aprofita la nostra venda anticipada!

DIUMENGE
Del  19 d'abril al 21 de maig

Text Joan Brossa
Direcció Hermann Bonnín
Intèrprets Àngels Bassas, Àlex Casanovas i Abel Folk
Tres personatges, el Marit, la Muller i l'Amic protagonitzen la petita història d'un matrimoni de la burgesia enriquida que estiueja a la Costa Brava. “Diumenge” és una comèdia amb referents surrealistes com per exemple els de Magritte, quan desplega en la seva obra telons de vellut, ombres i paraules inflamades en les que hi plana l’atmosfera de la Barcelona dels “60”.
EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU
Del 24 de maig al 25 de juny


Autor William Shakespeare
Direcció i il·luminació Adrià Aubert
Intèrprets Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Ariadna Pastor, Laura Pau, Lluna Pindado i Àlvar Triay
Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.
Õ
Del 5 d'abril al 7 de maig
Direcció escènica Edgar Alemany
Actors Amandine Audinot, Cyril Descours, Giorgia Ciampi


Tres testimonis de l'epopeia de Gilgamesh expliquen els seus records recreant, així, el viatge iniciàtic d'aquest rei mesopotàmic semi-diví que va deixar-ho tot per partir a la recerca de la immortalitat. A la frontera entre el conte i el teatre (de cos, de mot), Õ és un viatge sonor i visual teixit entre 3 actors i 1 músic provocant una simbiosi entre la Tradició i la dramatúrgia contemporània.
ADAM i EVA
Del 17 de maig al 18 de juny

Disseny i Direcció Iago Pericot
Dramatúrgia Olga Parra


Adam i Eva, inopinadament, prendran vida i es trobaran primer amb el desconeixement de si mateixos i després amb la incomprensió del món que se’ls ofereix a través de les pantalles. Finalment, un agent inesperat els oferirà la possibilitat d’un món millor. L’espectacle proposa una reflexió crítica sobre l’status quo i a l’hora una reflexió sobre l’Art, necessari i útil per a l’artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat.
COMPRA LES TEVES ENTRADES

LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...