diumenge, 5 de març de 2017

El Teatre Cirvianum acull l’espectacle de titelles ‘En Jan Totlifan’La companyia l’Estaquirot Teatre presenterà aquest diumenge a les 6 de la tarda l’espectacle “En Jan Totlifan”

El Teatre Cirvianum de Torelló torna, després del parèntesi del Carnaval, amb una programació que comença aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda. L’Estaquirot Teatre presentarà En Jan Totlifan, un espectacle molt didàctic per a un públic familiar i adreçat, en especial als més petits.

El muntatge, dirigit per Guillem Albà, explica la història d’en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot i no li calia aprendre a fer res, quan es va fer gran el seu amic Nicolau també li feia tot. És per això que quan en Nicolau se’n va a viure a les Illes Verdes en Jan es proposa anar-lo a buscar, perquè ja no sabia viure sense l’ajuda de ningú. El muntatge recrea un llarg viatge en el qual aprendrà tot allò que mai havia fet, de fet quan troba el seu amic ja no el necessita.

L’Estaquirot Teatre es una companyia que utilitza titelles en la majoria dels seus espectacles, fan una barreja entre l’expressivitat del llenguatge dels actors i la màgia i l’espontaneïtat del llenguatge dels titelles, establint sempre una relació titella – actor.

Publicat per
Laia Codina  
L'Estaquirot Teatre en un dels seus espectacles


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: