18 de març 2017

El musical de gran èxit “Mamma Mia” torna a la Sala Cabanyes



A partir de dissabte es representaran vuit noves funcions de l’espectacle dirigit per Antoni Blanch, que ja han vist prop de 8.000 persones

Si encara queda algú a Mataró que no hagi vist “Mamma Mia”, a partir d’aquest dissabte té una altra oportunitat de cantar, ballar i emocionar-se amb les cançons d’Abba. El musical de gran èxit torna a la Sala Cabanyes amb vuit noves funcions, a partir d’aquest dissabte i fins al diumenge 9 d’abril.

“Mamma Mia” es va estrenar a la Sala Cabanyes per les Fires de l’any 2015, amb una gran acollida per part del públic. Des d’aleshores, el teatre mataroní n’ha acollit setze representacions i també se n’ha fet una al Teatre Monumental per recollir fons per a l'Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme. En total, prop de 8.000 persones han vist el muntatge.

A pocs dies de casar-se, la Sophie (Duna Llobet) vol descobrir qui és el seu pare. Preocupada per qui la portarà a l’altar el dia que es casi amb l’Sky (Pau Abril), envia tres cartes als tres amors de joventut de la Donna (Mercè Bellido), la seva mare. Un d’ells és el seu pare. Llegint el diari de joventut de la seva mare, sap que els “candidats” són en Harry (Ferran Camps), en Sam (Xavier Codony) i en Bill (Xavier Manrique), que es desplacen a la tranquil·la illa grega on se celebrarà el casament. Juntament amb les Dinamos, les seves amigues de joventut Rosie (Àngels Cabezudo) i Tania (Diana Gámez), la Donna s’haurà d’enfrontar amb el seu passat per poder continuar endavant amb la seva vida.

Dirigit per Antoni Blanch i amb direcció musical de Georgina Blanch, “Mamma Mia” és un espectacle per a tota la família que tira endavant gràcies a l’esforç d’un equip format per una vuitantena de persones. Carla Pérez s’ha encarregat de les coreografies i l’escenografia, que trasllada al públic a l’illa grega on passa l’acció, és obra de Josep Maria Codina.

Més información
Dissabte, 18 de març de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 19 de març de 2017, a les 18.00 hores
Dissabte, 25 de març de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 26 de març de 2017, a les 18.00 hores
Dissabte, 1 d’abril de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 2 d’abril de 2017, a les 18.00 hores
Dissabte, 8 d’abril de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 9 d’abril de 2017, a les 18.00 hores

Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)
Preu:
13 euros (platea) / 11 euros (amfiteatre)

facebook.com/salacabanyes
Twitter: @salacabanyes

Instagram: @salacabanyes

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...