02 de març 2017

Aquest març l'Atrium és de les dones


La visió de les dones és essencial per a la cultura tal com l'entenem a l'Atrium. Dones artistes, creatives i lluitadores que ompliran aquest inici de març amb la seva sensibilitat, la seva força i també el seu humor.

TEATRE

CLAUDIA

Un poema escènic sobre la memòria, la justícia i la identitat. Claudia Victoria Poblete va descobrir als 22 anys que era filla de desapareguts de la dictadura militar argentina.
Dv. 10 de març / 21:00 / Auditori / 18 €
PREU AMIC. ENTRADES 15 €

MÚSICA

CANTO DE SIRENAS - VERSOS OLVIDADOS

Angelita Montoya ens canta en estrena rigorosa i acompanyada de piano, guitarra i percussió, poemes adaptats al flamenc de les poeteses de la "Generació del 27" que van aconseguir fer-se un lloc en la cultura i en la història del país.
Dg. 12 de març / 19:00 / Auditori / 22 €
PREU AMIC. ENTRADES 18 €

CLARA PEYA

Clara Peya és una pianista-compositora de gran talent i projecció entre els músics del país. Oceanes és un homenatge a les dones a través de l’aigua.
Dv. 3 de març / 21:00 / Sala Petita / 15 €
PREU AMIC. ENTRADES 13 €

MONÒLEG

PATRICIA SORNOSA

Últim fitxatge de Comedy Central, Patricia Sornosa ve disposada a fer-te riure amb el seu espectacle d’humor combatiu, un xou apte per a públic adult.
Dj. 2 de març / 21:00 h / Sala Petita / 10 €
PREU AMIC. ENTRADES 8 €

WOM

Clara LunaLaia Fortià i Gemma Abrié són 3 dones amb empenta, talent i una sòlida trajectòria. Han unit esforços per cantar i tocar jazz, bossanova, soul o pop.
Ds. 4 de març / 21:00 / Sala Petita / 15 €
PREU AMIC. ENTRADES 13 €

FAMILIAR

LA JULIETA

Qui ha dit que els nens de 6 anys no poden anar al teatre a veure un clàssic de Shakespeare? Rosa Gàmiz parla de què hi ha darrera d'un muntatge de teatre.
Dg. 5 de març / 12:00 h / Sala Petita / 7 €
PREU AMIC. ENTRADES 6 €

I ET RECORDEM QUE...

Atrium Viladecans col·labora amb les Activitats per a Dones, del Programa d'Igualtat de gènere 2017, amb dues activitats més:

SOY YO 

VÍCTOR XX

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...