06 de març 2017

La Passió Medieval de Cervera comença a prendre forma



Les entrades es podran adquirir fins al proper divendres, dia 3 de març
La representació incorpora enguany més mobilitat i espectacularitat a la boca de l’infern. | LLEIDADIARI.CAT

L’Església de Santa Maria de Cervera ha començat a lluir ja les primeres teles i cadafals per la representació de La Passió Medieval que tindrà lloc aquest dissabte, dia 4 de març. L’equip de muntatge ocupa des d'aquest cap de setmana la Parròquia per dur a terme les laborioses tasques de construcció i adequació de tots els elements escenogràfics. De fet, aquest any s’amplien, ja que s’incorpora mobilitat i espectacularitat a la boca de l’infern. A més, durant els propers dies, els actors i actrius també assajaran a Santa Maria per prendre referències de l’espai i del so.

D’altra banda, encara queden entrades disponibles per la representació i enguany es poden adquirir a través d’Internet, al blog oficial de la Passió Medieval i també a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera. L’horari de compra serà fins al proper divendres, dia 3 de març, de 19.00 a 21.00 hores. Els preus oscil·len entre els 15 i els 25 euros, depenent de la visibilitat general que tindrà l’espectador.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...