dilluns, 6 de març de 2017

La Passió Medieval de Cervera comença a prendre formaLes entrades es podran adquirir fins al proper divendres, dia 3 de març
La representació incorpora enguany més mobilitat i espectacularitat a la boca de l’infern. | LLEIDADIARI.CAT

L’Església de Santa Maria de Cervera ha començat a lluir ja les primeres teles i cadafals per la representació de La Passió Medieval que tindrà lloc aquest dissabte, dia 4 de març. L’equip de muntatge ocupa des d'aquest cap de setmana la Parròquia per dur a terme les laborioses tasques de construcció i adequació de tots els elements escenogràfics. De fet, aquest any s’amplien, ja que s’incorpora mobilitat i espectacularitat a la boca de l’infern. A més, durant els propers dies, els actors i actrius també assajaran a Santa Maria per prendre referències de l’espai i del so.

D’altra banda, encara queden entrades disponibles per la representació i enguany es poden adquirir a través d’Internet, al blog oficial de la Passió Medieval i també a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera. L’horari de compra serà fins al proper divendres, dia 3 de març, de 19.00 a 21.00 hores. Els preus oscil·len entre els 15 i els 25 euros, depenent de la visibilitat general que tindrà l’espectador.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: