27 de març 2017

Roger Simeon estrena ‘El pis del pare’



El proper 27 de març al teatre Zorrilla de Badalona es farà una lectura dramatitzada de ‘El pis del pare’, de l’autor torderenc Roger Simeon. Aquesta obra, guanyadora del IX Premi de Teatre Inicia’t de Badalona, va ser publicada l’any passat per l’editorial Pont del Petroli, però encara no havia estat mai representada.
Aquesta és la quinzena obra representada de l’autor català actualment afincat a Xangai. Abans, ‘Tu i Jo’ (Vic, Barcelona, Girona…), ‘Il·lusions’ (Barcelona), ‘L’emú’ (Barcelona, Martorell, Calella…), ’10 de abril ‘(Madrid), ‘Conversación 24’ (Granada), ‘You and Me’ (Londres, Brighton, Shoreham…), ‘The Swings’ (Nova York) o ‘Romeo and Juliet zai Shanghai’ (Xangai), entre d’altres.
La lectura dramatitzada de ‘El pis del pare’ s’inclou dintre dels actes de la Nit de les Guineuetes organitzada pels Amics del teatre Zorrilla per celebrar el dia mundial del teatre.
‘El pis del pare’
A l’obra, després de la mort del pare, els dos fills es reuneixen per buidar el seu pis abans no arribin els nous llogaters. Entremig d’objectes d’una vida passada, reviuen records que creien haver oblidat i descobriran veritats que s’havien amagat.

Publicat per
http://diarimaresme.com/2017/roger-simeon-estrena-el-pis-del-pare/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+DiariMaresmeCultura+%28Diari+Maresme+%7C+Cultura%29

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...