29 de març 2017

Gaudeix de la millor màgia del món al MAG FEST

EL RUBIN (EUA) +
XAVIER TAPIAS (ESPANYA)

DIVENDRES 7 i DISSABTE 8 D'ABRIL A LES 20.30h
 
Mag Fest Barcelona reunirà per primera vegada en un mateix escenari els millors mags del món. Barcelona viurà el seu moment més màgic amb actuacions dels millors mags internacionals en diferents llocs de la ciutat, actuacions solidàries i la gala en el Teatre Victòria que sorprendrà al públic i consolidarà Barcelona com la capital del món de la Màgia. A la fi Barcelona serà la “Ciutat Màgica”.
Per primera vegada junts en un mateix escenari, Xavi Tapias i Adam Rubin, dos mags molt diferents que uniran forces per deixar-nos bocabadats. 
ADAM RUBIN "El RUBIN" (EUA)
El Rubin és un artista visual, escriptor i mag underground, va aprendre castellà mirant "Betty La Fea" a la seva ciutat natal, Nova York. Allà és un reconegut inventor de puzles, trencacloques i objectes impossibles. Alguns dels mags més populars d'Estats Units, i un d'Espanya, han presentat vàries de les seves creacions en televisió. La màgia de El Rubin és ingeniosa, sorprenent i imprevisible, amb idees originals i allunyades dels estereotips del mag convencional. El seu espectacle "6 1/2 Magic in a Basement" ha estat representat durant dos anys en el teatre Annoyance de Noya York amb gran èxit. Aquesta és la primera vegada que El Rubin actuarà al nostre país. A més, El Rubin és un reconegut escriptor. Els seus llibres són New York Times best sellers i han venut més d'un milió de còpies arreu del món.
XAVIER TAPIAS (Barcelona)
És un mag inventor i creador d'autòmates. Realitza un dels actes més sorprenents dels darrers anys, amb el que ha obtingut nombrosos premis internacionals com el Mandrake d'Or a Paris o la Vareta Màgica de Plata a Monte Carlo.
Xavi s'ha convertit en un dels mags espanyols més internacionals, en la seva actuació fa servir tot tipus de materials i construeix amb ells alguna cosa inesperada, màgica i sorprenent. Sense dubte, Xavi és un dels mags més creatius i ho demostra en cadascuna de les seves actuacions. Màgia visual i tecnològica plena d'emoció i impacte.
COMPRA LES TEVES ENTRADES
Comparteix les teves impressions a les nostres xarxes socials amb el Hashtag
#MagFestBarcelona 
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...