03 de març 2017

L'Institut Badia i Margarit participa al Caixa Escena


El grup teatral del centre igualadí, Mac-ot, es va atrevir amb ’Macbeth’

CULTURA
 Dijous, 2 març 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'UN COP D'ULL
Joves de diferents grups de teatre de Catalunya i el País Valencià van ser aquest passat cap de setmana al Caixa Fòrum en un projecte de convivència i aprenentatge en el teatre: el Caixa Escena. Durant aquests dies, els diferents col·lectius van conviure a l'alberg Pere Tarrés.
BET MILLERA
El cap de setmana del 24 al 26 de febrer, els nois i noies de l'institut Badia i Margarit, que fan l'optativa de teatre, van anar al Caixa Fòrum de Barcelona per participar al Caixa Escena, un projecte de teatre que organitza 'La Caixa'. El Badia i Margarit va ser un dels sis grups de teatre seleccionats per participar en aquest projecte que, aquest any, ha treballat les obres de Shakespeare.
Durant els tres dies, els nois i noies dels grups de teatre que venien de diferents punts de Catalunya i de València, van participar en diferents tallers: per perdre la vergonya, per treballar la veu i el gest, per aprendre moviments... Al final, cada grup va presentar l'obra de teatre que estan fent al seu institut. El grup de teatre del Badia i Margarit, que es diu Mac-ot, va representar l'obra "Macbeth" i la van poder assajar de cara a estrenar-la per final de curs.
Els nens i nenes participants al Caixa Escena van conviure a l'alberg Pere Tarrés, on van poder conéixer companys d'altres llocs, compartir experiències i participar en jocs. Pels nois i noies de l'Institut Badia i Margarit va ser una experiència inoblidable
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...