17 de març 2017

Tots a una!


Si t’agrada el teatre aquest divendres tenim una versió contemporània de Fuenteovejuna, el clàssic de Lope de Vega que porta temporades triomfant per tot el país i que va guanyar el Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro. Però també tenim humor, música clàssica i popular, familiars… mira, mira!

DESTACATS

ANTONIO OROZCO

És un plaer comptar amb Antonio Orozco en la nostra programació i sobretot veure la gran resposta del públic a la cita. Dos concerts amb totes les entrades exhaurides per descobrir la faceta més personal i íntima d'un dels nostres artistes més extraordinaris!
Dv. 24 i ds. 25 de març / 21:00 / Auditori / 28 €

FUENTEOVEJUNA

Versió actualitzada del clàssic de Lope de Vega amb una posada en escena molt dinàmica i innovadora. El poble que s'ajunta contra els abusos dels poderosos, una història intemporal representada per set personatges que no donen treva a l'espectador.
Dv. 17 de març / 21:00 / 15 €
PREU AMIC. ENTRADES 13 €

LA VIDA MODERNA - LIVE SHOW

David BroncanoQuequé i Ignatius van començar un programa per cobrir les vacances de les estrelles de la SER i es va convertir en un espai d'èxit. Ara porten el programa als escenaris perquè puguis disfrutar-ho amb els amics i riure una estona en bona companyia.
Ds. 18 de març / 21:00 / Auditori / 18 €
 

CANTAJUEGO

El respecte i la cura mediambiental són la columna vertebral de Gira mi planeta on no faltaran els èxits que el públic ja ha fet propis. Comptarà com sempre amb la participació de CocoPepe i Buby i nous personatges, vestuaris i coreografies.
Ds. 1 d'abril / 16.30 i 19.00 h / Auditori / 26 €
COMPRAR ENTRADES

MÚSICA

NATALIA LABOURDETTE

Amb Jesús Campo al piano, ofereixen un repertori operístic i de música de càmera amb peces de Mozart, Liszt, Schubert, Brahms o Verdi, entre d'altres.
Dg. 19 de març / 19:00 / Sala Petita / 12 €
PREU AMIC. ENTRADES 8 €

FAMILIAR

BOMBOLLES DE PAPER

Un trompetista enamorat de les bombolles que vol fer-ne amb la trompeta, rep l'ajuda d'una fada de Bombàlia que vol fer riure, imaginar, jugar i ballar a totom.
Ds. 18 de març / 18:00 h / Sala Petita / 7 €
PREU AMIC. ENTRADES 6 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...