19 de març 2017

TOT PREPARAT PER L'INICI DIUMENGE DE LA 540 EDICIÓ DE LA PASSIÓ DE CERVERA

TOT PREPARAT PER L'INICI DIUMENGE DE LA 540 EDICIÓ DE LA PASSIÓ DE CERVERA

Els organitzadors esperen assolir i, fins i tot superar, els 5 mil espectadors de l’edició anterior.
Aquest diumenge s’iniciarà la nova temporada de representacions de la Passió de Cervera que compleix 540 anys i és una de les més antigues d’Europa. Els organtizadors esperen assolir i, fins i tot superar, els 5 mil espectadors de l’edició anterior.
Aquest any, com a novetats, els organtizadors han incorporat nous personatges i destaca sobretot els canvis en la il.luminació de les escenes. També per celebrar els 540 anys de representacions de la Passió de Cervera l’entrada enguany serà gratuïta per als nenes i nenes fins a 12 anys. A l’espectacle hi participen més de 300 persones i es busca, sobretot, arribar a la part emocional de l’espectador, segons ha explicat el president de la Passió, Xavier Cañabate.
Les representacions es faran els dies 19 i 26 març i el 2, 8, 14 i 22 d’abril. La representació comença a es 10 del matí i acaba a les 2 del migdia.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...