20 de març 2017

Descobriu la vida de Tennessee Williams a La Vilella

Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams
cia Teatre Blau  |  Martí Peraferrer
del 2 al 26 de març

L'espectacle celebrarà la seva funció número 400 el proper 19 de març. Hi haurà col·loqui postfunció per celebrar-ho!

Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams és l'espectacle gironí més representat a sudamèrica, i ara viu una nova etapa. Aquest monòleg vol aproximar-se encara més al públic i planteja una versió de petit format on la proximitat i la comunicació amb el públic és molt més intensa. Les emocions i el sentiments del dramaturg nord-americà se’ns enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables.

Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat i ara vol anar més enllà, experimentant en el camp de la proximitat, del compromís amb el públic i del que s’anomena teatre de butxaca.


per més informació i reserves, aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com
Voleu llegir algunes de les crítiques que ha tingut
Tennessee (W). La vida secreta de Tennessee Williams
al llarg del seu recorregut?

Podeu fer-ho aquí. No us les perdeu!
nou grup d'entrenament
actoral a iam studio

Encara queden tres places disponibles!

Adreçat a actors i actrius que es volen seguir formant. A partir del sistema iam, es fa una part d'entrenament físic i veu, i una segona de creació o text, segons les necessitats de cadascú.

+info de la tècnica, aquí
 info@iamtheatrestudio.com

Residències 2016-2017
oberta la convocatòria!


La Vilella té com un dels seus pilars fonamentals la creació. És per aquest motiu que obre les seves portes a companyies que vulguin fer-hi les seves residències creatives.

Per més informació, cliqueu aquí o escriviu a info@lavilella.com
Si us agrada la programació de La Vilella, no us podeu perdre
els espectacles de la Sala Fènix!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...