19 de març 2017

POSTMORTEM AVUI A LES 7 DE LA TARDA AL FOMENT MATARONÍ



"POSTMORTEM" és un espectacle composat de cinc escenes tragicòmiques totes elles amb un fil conductor en comú: la mort. Els diferents personatges de l’espectacle  es veuen immersos en situacions quotidianes on s’enfronten irremeiablement amb la mort.

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA:
Textos: Carlos Pérez
Direcció: Cia. La Fusta.
Idioma: Català i castellà
Durada: 1 hora.
Gènere: Tragicomèdia.

Solas.
Anys 60. Un poble de Castella. Tres dones esperen l’arribada del tren que s’endurà a l’últim home del poble.I elles es lamenten.

La morgue.
Escena d’humor negre amb to crític que posa en evidència el funcionament poc ètic que mostren molts hospitals públics.

La musa.
Un tarda, un escriptor reconegut rep la visita d’un veí. El veí li plantejarà diferents dubtes sobre què és la creació artística i la seva autoria.

Em moro.
Un home reuneix a família i amics per donar-los una tràgica notícia: la seva imminent mort a mans del capriciós destí.

Resurrección.
Quin va ser el veritable final de la figura de Jesucrist? Ens hauríem de creure la història que ens ha arribat a través dels evangelis? Aquesta escena teoritza sobre un final alternatiu ple d’humor i historicisme.

LA COMPANYIA

Quim Castellà
Format a l’Escola de Teatre El Timbal, el Col.legi del Teatre de Barcelona, i a l’Institut del Teatre (monogràfics d’expressió corporal i circ). Ha treballat a diferents produccions teatrals de Barcelona, així com a sèries de televisió i pel.lícules. Va col.laborar durant anys amb l’humorista Gila. Actualment és director de la seva pròpia companyia de teatre Pàmboli.

 Gracia Esparza
Formada com a actriu a l’Escuela Navarra de Teatro (Pamplona). S’ha format en diferents mètodes teatrals, com ara Stanislavski, Grotowski, Comèdia de l’Art i Clown. Va rebre cursos d’actuació davant la càmera de la mà d’Emilio Gutiérrez Caba. Crea la seva pròpia companyia de teatre on exerceix com a directora i actriu. Actualment, col.labora amb Cia. La Fusta.

Carlos Pérez
Format com a actor a l'Estudi Nancy Tuñón, al Col·legi de Teatre i a l’Escola Eòlia de Barcelona. Ha escrit diferents espectacles humorístics que ha estrenat a Mataró i Barcelona.

Iris Lloret
Formada com a actriu a l’Estudi Nancy Tuñon i amb Txiki Berrahondo. Ha fet gira professional arreu de l’Estat espanyol amb la Cia. Metadones. Actualment col·labora
activament amb la Cia. La Fusta.

Rai Borrell

S’ha format com a actor al Col.legi del Teatre de Barcelona i a l’Escola Eòlia. Ha complementat els seus estudis amb classes de cant. Ha treballat amb Dagoll Dagom i Ventura Pons.  Ha col.laborat en diferents grups de teatre d’improvisació, tot participant en el programa de TV3 “Improstarr”.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...