26 de març 2017

Sílvia Bel i Rosa Renom són 'Eva i Adela' a la Beckett



L'obra, de Mercè Sàrrias, forma part del cicle 'La revolució dels gèneres. La construcció d'estereotips a la ficció'.

Amb text de Mercè Sàrrias i direcció de Toni Casares, les actrius Sílvia Bel i Rosa Renom es posen a la pell d'Eva i Adela, dues dones que es coneixen de fa poc i que se submergeixen en especulacions sobre assassinats a partir d'una conversa que la segona ha sentit. La situació les portarà a reflexionar sobre elles mateixes i el món que els ha tocat viure. Eva i Adela als afores començarà a caminar a la Sala Beckett el 22 de març (estrena oficial el 24) i s'hi estarà fins al 30 d'abril. És una de les peces centrals del cicle La revolució dels gèneres. La construcció d'estereotips en la ficció, impulsat per la sala i que té per objectiu "promoure un context obert de reflexió i debat que posi en evidència els esquemes i models culturals d'un món eminentment masculí i patriarcal".

El cicle té una durada de quatre setmanes, del 16 de març al 8 d'abril, en el decurs de les quals tenen lloc a la Beckett espectacles, tallers i xerrades que reflexionen sobre quatre temàtiques, una per setmana: el feminisme i l'emancipació masculina; la representació dels personatges femenins i masculins en la ficció; noves identitats o l'explosió del sistema binari dels gèneres, i finalment les relacions afectives. Pel que fa als espectacles, a més del ja citat es programaran Crotch, de Catalina Carrasco i Míriam Escurriola, amb la companyia Baal entre el 23 i el 26 de març, i Limbo, de Míriam Escurriola, Clara Peya, Ariadna Peya i Marc Rosich (Cia. Les Impuxibles), del 30 de març al 9 d'abril.

Més informació en aquest enllaç.:

publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...