23 de març 2017

Aquest dijous contes a Les Golfes amb Sandra Rossi

Teatre de l'Aurora
Butlletí 331dimarts, 21.03.17 facebook  twitter  youtube
-
TORNA LA CONEGUDA NARRADORA I ACTRIU SANDRA ROSSI AMB EL CONTES PER A ADULTS 'PASADIZOS SECRETOS'
-
'Pasadizos secretos', contes per
a adults amb Sandra Rossi al Cicle Les Golfes
-
23 MARÇ
Dijous a les 21 h
 
CONTES PER A ADULTS
 
Més informació i venda d'entrades
La coneguda narradora i actriu Sandra Rossi, dirigida per la també narradora Martha Escudero, torna a Les Golfes amb una nova sessió de contes per a adults: Pasadizos secretos. Contes plens d'històries sobre els somnis d'infantesa.
Rossi explica contes d'autor, de tradició oral i altres de la seva collita, contes que l'acaronen, que li toquen l'ànima... Explica històries perquè està convençuda que alimenten els somnis.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
ÒMNIUM ANOIA I EL TEATRE DE L'AURORA SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ
-
Lluís Segura, president d'Unicoop
Cultural, i Joan Requesens, president d'Òmnium Anoia
-
Les entitats Òmnium Anoia i Unicoop Cultural -que gestiona el Teatre de l'Aurora- han signat un acord que dóna inici a la col·laboració entre aquestes dues iniciatives culturals d'Igualada. D'aquesta manera, les dues entitats uneixen esforços per potenciar el consum cultural en llengua catalana a través de la difusió de les activitats culturals i la programació escènica del Teatre de l'Aurora, així com de l'organització d'activitats realitzades conjuntament entre Òmnium Anoia i el teatre. A més, els socis i les sòcies d'Òmnium gaudiran d'avantatges en la compra d'entrades pel teatre.
-
EL VÍDEO DE L'EMOTIU ACTE EN RECORD DE SALVADOR RIBA CELEBRAT EL PASSAT DIJOUS 16 DE MARÇ
-
Vídeo 'Salvador Riba: la lluita per
l'ideal'
-
El passat dijous 16 de març es va celebrar al Teatre de l'Aurora un acte en record de Salvador Riba, persona d'una llarga trajectòria cultural, cívica i política fermament compromesa amb la ciutat i el país. Per recordar la seva figura, tres entitats culturals de la comarca, el Teatre de l'Aurora, l'Ateneu Igualadí i Òmnium Anoia, es van unir per homenatjar-lo quinze anys després de la seva mort. Per recordar la seva trajectòria, es va projectar un vídeo que repassa la seva vida amb intervencions d'Antoni DalmauPere Rodrigo i Joan Valentí, entre d'altres.
Veure el vídeo
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...