divendres, 17 de març de 2017

Una comèdia sobre l'amor a ritme de mambo

Teatre de l'Aurora
Butlletí 330dimecres, 15.03.17 facebook  twitter  youtube
-
UNA DIVERTIDA COMÈDIA SOBRE L'AMOR A RITME DE MAMBO
-
'Mambo' amb Les Antonietes Teatre
-
17/18/19 MARÇ
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
 
COMÈDIA
 
Més informació i venda d'entrades
Mambo ens parla d'un matrimoni que es divorcia cada dia de la seva vida durant els set anys que duen casats. Davant del desencís del pas de la vida per sobre de l'amor, decideixen que aquesta pot ser una bona manera de seguir junts. La supervivència d'un matrimoni es basa en el fet de divorciar-se cada dia? Mambo ens en donarà la resposta. Excuses absurdes i absurds retrets en un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció estan molt poc clars. Una divertida comèdia negra a ritme de mambo sobre l'amor. A càrrec de Les Antonietes Teatre, una de les companyies catalanes més destacades del panorama teatral.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
AQUEST DIJOUS 16 DE MARÇ, ACTE EN RECORD DE SALVADOR RIBA
-
Dijous 16 de març, acte en record de
Salvador Riba
-
Salvador Riba va ser una persona d'una llarga trajectòria cultural, cívica i política fermament compromesa amb la ciutat i el país. Per recordar la seva figura, tres entitats culturals de la comarca, el Teatre de l'Aurora, l'Ateneu Igualadí i Òmnium Anoia, s'uneixen per homenatjar-lo quinze anys després de la seva mort. Per recordar la seva trajectòria, es projectarà un vídeo on surten algunes de les persones i entitats amb les que va col·laborar (la Cooperativa la Victòria -l'actual Unicoop Cultural, gestora del Teatre de l'Aurora-, l'Ateneu Igualadí, Esquerra Republicana) i una breu actuació musical de familiars de Salvador Riba. Finalment, també hi haurà un parlament de l'historiador Josep M. Torras i Ribé i, per cloure l'acte, un parlament de la família. L'acte serà dijous 16 de març a les 19:30h al Teatre de l'Aurora.
Llegir-ne més
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: