30 de març 2006

Torna Pavlovsky

avui
26 de març de 2006

Pavlovsky reestrena el seu espectacle 'Hoy, siempre, todavía...!' al Borràs
Miquel Àngel Albújar
L'actor d'origen argentí Ángel Pavlovsky torna el dia 30 al teatre Borràs de Barcelona amb la segona temporada d'Hoy, siempre, todavía...! Pavlovsky escriu, dirigeix i interpreta un espectacle diferent: "Es tracta d'una mena de monòleg on es toquen temes tan diversos com l'amor, les relacions de parella, la guerra, la gana o fins i tot la política. Si ens mantenim en cartell anirem actualitzant el text".
La representació comptarà amb la participació de dos pianistes, Joan Aymerich i Bàrbara Granados, besnéta d'Enric Granados, que acompanyaran la veu del showman a l'interpretar cançons dels anys 50 de Tom Lederer: "Tot és un joc, s'ha fet sense assajos excepte la part musical, però canto poques cançons i són molt breus".
Hoy, siempre, todavía...! es va estrenar el 17 de juliol del 2005 al mateix Borràs -llavors sense cap tipus d'acompanyament musical-, i es va mantenir en cartellera durant 7 setmanes: "Volia continuar actuant al Borràs, em van oferir estrenar a l'estiu i vaig acceptar tot i les dificultats d'unes dates tan complicades". Posteriorment es va traslladar a la Sala Fernando de Rojas del Círculo de Bellas Artes de Madrid .
Pavlovsky porta 45 anys sobre els escenaris de tot el món. Va començar a treballar al desaparegut cabaret Barcelona de Noche, i ha estat premiat amb un FAD de les arts escèniques: "Una de les claus de l'èxit és no assemblar-se a ningú. Moltes vegades creiem que som absolutament originals quan tot està inventat fa temps". Després de la seva temporada barcelonina té previst actuar al Thèatre de la Ville de París.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...