El sènior femení de la Unió perd davant el Sant Adrià (56-46)

25 de febrer de 2007

L’equip mataroní no aconsegueix el tercer triomf de la temporada i haurà d’esgotar les últimes opcions de permanència en la propera jornada
per Aida Soriano Fiérrez
El sènior femení de la Unió no va poder aconseguir la tercera victòria de la temporada davant el Sant Adrià. Les noies de Cristina Navarro van perdre per 56-46 en un partit igualat fins al tercer quart. Amb aquesta derrota, les unionistes hauran de jugar-se les opcions de disputar la lligueta de permanència davant l’Isla de Tenerife Aguere el proper diumenge al Palau Josep Mora. Un triomf davant el Sant Adrià hagués permès a les de Cristina Navarro arribar amb tres victòries a la disputa del partit de la propera setmana contra l’equip de Tenerife, tretzè classificat amb dues victòries més que l’equip mataroní. Però la derrota davant el Sant Adrià deixa a la Unió última a la classificació del grup B de Lliga Femenina-2 amb tan sols dues victòries per dinou derrotes, a falta de cinc jornades pel final de la competició regular. El partit de diumenge passat, dia 25, corresponent a la jornada número 21 de Lliga Femenina-2, enfrontava a la UE Mataró, últim classificat, contra el Sant Adrià, novè. L’equip unionista, que venia de guanyar el Vinaròs la setmana passada, volia repetir triomf per aspirar a jugar la lligueta de permanència al final de la competició regular i a la que només tenen accés els equips classificats en tretzè i dotzè lloc. La Unió, en catorzè lloc, necessitava la victòria per apropar-se a l’Isla de Tenerife Aguere, que ha aconseguit dues victòries més que les de Navarro i que la setmana vinent visitarà la pista de l’equip mataroní. Així doncs, les unionistes van sortir a la pista amb molta moral després de la victòria de la setmana passada i amb un únic objectiu: el triomf. Un primer parcial igualadíssim acabava amb el resultat de 15-15. Durant el segon quart, però, un parcial de 13-8 deixava les unionistes cinc punts per sota (28-23) al descans. A la represa, malgrat que les de Navarro van guanyar el parcial per 13-14, la diferència respecte el Sant Adrià només es va poder reduir en un punt (41-37). Així doncs, amb l’últim quart per disputar i quatre punts per sota al marcador, les unionistes van intentar jugar amb la mateixa bona actitud amb la que havien disputat els tres primers quarts del partit, però el Sant Adrià va prémer l’accelerador i l’equip mataroní no va poder fer massa per aturar l’embranzida del rival. Amb un parcial de 15-9 i un resultat final de 56-46, la Unió va consumar la dinovena derrota de la temporada i s’haurà de jugar l’última carta per disputar la lligueta de permanència la setmana vinent davant l’Isla de Tenerife Aguere. El partit contra el Sant Adrià, a més de la derrota del conjunt mataroní, va deixar la baixa de la pivot unionista Sandra Ruíz, qui amb una lesió al genoll possiblement es perdrà el que resta de temporada i comportarà una pèrdua molt sensible per a les files del l’equip unionista. Al final de l’enfrontament contra el Sant Adrià, Cristina Navarro, entrenadora unionista, exposava: “L’equip ha treballat bé i ha mantingut una bona actitud fins a la meitat de l’últim quart, però no hem pogut aconseguir la victòria. La setmana vinent haurem de jugar-nos una de les últimes opcions davant l’Isla de Tenerife”.

La fitxa
Femení Sant Adrià:
Laura Plans (7), Laura Fàbrega (0), Susanna De Miguel (6), Maria Rosa Maymí (2), Olga Ruano (1), Mónica Lázaro (2), Núria Vives (10), Verónica Alonso(10), Sherry Mc Cracklin (18). Entrenador: Iván Torinos.
U.E. Mataró:
Blanca Garcia (6), Anna Sala (6), Berta Bayarri (0), Laura Argemí (6), Elena Múrcia (7), Paula Eñeso (0), Mireia Monleón (14), Mireia Chacón (2), Sandra Ruíz (2), Eva Congost (3). Entrenador: Cristina Navarro.Parcials: 15-15/13-8/13-14/15-9.
Àrbitres: Clemente López i David Hernández.
Incidències: 21a jornada Lliga Femenina-2 (grup B).
Pavelló Marina Besòs, Sant Adrià de Besòs(Barcelona).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...