24 de febrer 2007

La Unió rep el Pamesa amb l’objectiu d’acabar amb la ratxa negativa

23 de febrer de 2007

El sènior femení buscarà el tercer triomf de la temporada davant el Sant Adrià
per Aida Soriano Fiérrez
En la dinovena jornada de la Lliga EBA, el sènior masculí de la Unió s’enfrontarà al Pamesa. El conjunt mataroní, que encadena set jornades sense conèixer la victòria malgrat les bones sensacions que deixa l’equip a la pista, intentarà trencar la dinàmica negativa de resultats per poder sortir així de posició de descens. Els homes de Tito Sobrín, a falta de vuit jornades pel final de la competició regular, només compten amb cinc victòries per tretze derrotes i no guanyen en competició oficial des de principis de desembre de 2006. El rival de dissabte, però, sisè a la classificació amb nou victòries i nou derrotes, ja sap el què és guanyar els unionistes, doncs en el partit de la primera volta, els valencians es van endur la victòria per 81-65. El Pamesa, que dels set últims partits que ha disputat només n’ha guanyat dos, arribarà al Palau Josep Mora amb l’objectiu clar de la victòria. Els homes de Sobrín, però, no s’ho posaran gens fàcil. L’equip unionista sap de la importància vital de tots els compromisos que afrontarà fins a final de temporada, amb rivals directes com Almàssera, Alaior, Ciudad Real o Palma Playa Park, i no voldrà deixar escapar la victòria davant un equip de la part alta de la classificació. Un triomf dissabte donaria moral als de Sobrín, que han vist com en els dos últims partits disputats contra els dos equips més forts del grup E la victòria se’ls hi ha escapat malgrat realitzar un bon treball a la pista. De les files del Pamesa destaquen els dos pivots Vladimir Babic, quart màxim rebotejador del grup E amb 128 rebots en quinze partits, i Albert Fontet de dos metres dotze centímetres d’alçada. El sènior femení voldrà aconseguir la tercera victòria de la temporada després de vèncer la setmana passada el VinaròsLes noies de Cristina Navarro s’enfrontaran a domicili al Sant Adrià diumenge. Després d’aconseguir el cap de setmana passat contra el Vinaròs la segona victòria de la temporada, les unionistes voldran aprofitar la confiança que els ha atorgat el triomf per sumar la tercera victòria de la temporada i així lluitar per la permanència de tu a tu amb l’Isla de Tenerife Aguere, que la propera setmana visitarà la pista de les unionistes. A falta de tan sols sis partits pel final de la competició regular, el sènior femení de la Unió és l’últim classificat del grup B de Lliga Femenina-2, en sumar només dues victòries. El Sant Adrià, per la seva banda, que dels deu últims partits jugats només n’ha guanyat tres, és novè amb vuit victòries i dotze derrotes i ja va batre a les unionistes en la primera volta per 49-57 en partit disputat al Josep Mora. Aquesta vegada, però, l’equip de Sant Adrià de Besòs malgrat tenir el factor camp a favor, no podrà comptar amb una de les seves peces importants, com és la base Cristina García, baixa per a tota la temporada després que a mitjans de novembre es trenqués el tendó d’Aquil·les..

El partit (sènior masculí)
U.E. Mataró- Pamesa UPVDissabte, 24 de febrer. 18:15h. Palau Josep Mora.19a jornada Lliga EBA (grup E)

El partit (sènior femení)
Femení Sant Adrià “A”- U.E. MataróDiumenge, 25 de febrer. 12:45h. Pavelló Marina Besòs, Sant Adrià de Besòs(Barcelona). 21a jornada Lliga Femenina-2 (grup B)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...