21 d’abril 2017

Antonio Díaz “El Mago Pop” i David Guapo, màgia i humor per gaudir en bona companyia

Volem que t'ho passis bé al nostre teatre i aquest mes tenim la programació ideal per venir amb els amics i la família. Tenim per a tu grans espectacles amb Antonio Díaz o David Guapo, teatre amb el segell d'Oriol Broggi i d'Ivan Morales i tampoc poden faltar el documental i el familiar.

DESTACATS

ANTONIO DÍAZ

Últimes entrades a la venda (no badis si encara no tens la teva!) per gaudir de la màgia d’Antonio Díaz, que està a punt d'omplir les 5 sessions de La gran ilusión que hem programat a l'Atrium. Això ja diu el gran interés que hi ha per veure en directe aquest jove mag que ha sorprès tothom amb les seves intervencions a la televisió. Un espectacle perfecte per gaudir amb els amics! 
Ds. 29 i dg. 30 d'abril / 5 sessions / Auditori / 36 €
PREU AMIC 30 €. COMPRAR ENTRADES

DAVID GUAPO

David Guapo torna a Viladecans just després de la seva participació al programa de televisió Tu cara me suena. Un dels millors monologuistes del país que arriba a l'Atrium en un gran moment de forma i de popularitat. AVÍS: queden poques entrades, així que no et despistis…
Dv. 21 d'abril / 21:00 / 18 €
PREU AMIC 16 €. COMPRAR ENTRADES

TEATRE

UN OBÚS AL COR

Oriol Broggi codirigeix amb Ferran Utzet un nou text de Wajdi Mouawad (autor entre d'altres de les aclamades IncendisCels, etc...) amb una esplèndida interpretació d'Ernest Villegas.
Dg. 23 d'abril / 19:00 / Sala Petita / 18 €
PREU AMIC 15 €. COMPRAR ENTRADES

FAMILIAR

ELS TRES ÓSSOS

Una recreació del conte La rinxols d'or, amb una família d'óssos protagonista i l'aventura de l'ós petit que es perd buscant mel pel bosc. Tot un clàssic.
Ds. 22 d'abril / 18:00 h / Sala Petita / 7 €
PREU AMIC 6 €. COMPRAR ENTRADES

WASTED

Després del seu èxit a Fira Tàrrega el dramaturg Ivan Morales torna a Viladecans amb nova obra! Teatre de codis de carrer per a parlar del sentiment d’una joventut perduda.
Dv. 28 d'abril / 21:00 / Sala Petita / 15 €
PREU AMIC 13 €. COMPRAR ENTRADES

DOCUMENTAL

AMATEURS A L'ESPAI

Dos amics enginyers comparteixen un somni: construir un coet fet a casa que els permeti viatjar a l’espai. Es pot arribar a les estrelles des de casa?
Dj. 20 d'abril / 21:00 h / Sala Petita / 3 €
COMPRAR ENTRADES

I ET RECOMANEM...

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...