22 d’abril 2017

Celebració Dia Mundial del Circ i Cloenda Mataró, circ al casal! i Sortim en Família amb l’espectacle AMIGOO de Cia. Mumusic Circus



​Aquest cop gaudirem de Mataró, Circ al Casal! un dissabte.  AMIGOO de Cia. Mumusic Circus és l’espectacle escollit per celebrar el Dia Mundial del Circ (DMC) i la cloenda de la programació Sortim en Família, en col·laboració especial de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.
AMIGOO es podrà veure gratuïtament el dissabte 22 d’abril a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament de Mataró.

L’espectacle AMIGOO de Mumusic Circus mostra un fragment de les vides d'un home i una dona. Un joc a dos entre balls i acrobàcies, música i manipulació́ de cossos i objectes; que es cola a l’interior d’una parella i ens passeja per fragments d'intimitat en una travessa gestual i musical vers el més sincer i profund d'un mateix.

A més, Mataró oferirà durant tot el DMC diferents activitats per acostar el circ a tots els públics. De 11 h a 13 h hi haurà tallers de circ a la plaça de l’Ajuntament.

+ info
Mataró, Circ al Casal!
Dissabte 22 d'abril 18h
AMIGOO espectacle gratuït de cloenda
Plaça de l’Ajuntament

Mataró

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...